Csapatépítés

Bútorfestő Gyógyszerészek – csapatépítés

Névtelen Terv 6


Vintimage.hu_csapatépítés_sámlik10 fős gyógyszerész csapat választotta legutóbb bútorfestő csapatépítő tréningünket. Az együttműködés és alkotás új dimenzióját nyújthatta a Vintimage programja, hisz több éve összeszokott kollégákkal találkozhattunk, akik kiegészítik egymást, alázattal dolgoznak, precízek, pontosak, remek szakemberek és csodálatos emberek. Ezeket a tulajdonságaikat a bútorfestésben is kamatoztatni tudták, mindannyiunk nagy örömére.  A munkájukban nélkülözhetetlen precizitás a tökéletes minták kidolgozását hozta a bútorok festése közben is. Nagyon érdekes csoportdinamikai folyamatoknak lehettünk szemtanúi, hisz a csapatunk tagjai nem dolgoznak együtt fizikailag, home office-ban végzik munkájukat, ezért külön is fantasztikus eredmény, hogy  összehangolt kiválasztási módszerekkel dolgoztak, hatékonyan mintát választottak, megtervezték a home decor táblát, a sámli színét és díszítését. Fantasztikus összjáték, elmélyülés.

Mi történt a csapatépítő tréningünkön?


Vintimage.hu_csapatépítésFrissítő és bemelegítő csapatjátékok után mindannyian elkészítettünk egy homedecor táblát, amin feliratokat transzferáltunk, megtanultunk száraz ecset technikával árnyékolni, stencilezni és waxolni is. Ezt követően mindannyian egy saját sámlit festhettünk le. A csapatépítő tréningen krétafestékekkel festettünk és az elkészített bútorokat jótékonysági célra ajánlották fel. A résztvevők jelképes összegért megvásárolhatták az elkészített bútorokat, 2000 Ft-tal támogatva a Vintimage projektjeit. Aki nem vásárolta meg az elkészített sámlit, felajanlhatta egy rászoruló gyermeknek.

Így történt, hogy 8.000 Ft-tal támogatjuk a gyerekeket – a támogatás felhasználásáról hamarosan jövünk friss hírekkel. Továbbá 6 db csodaszép sámlit ajánlhatunk fel névreszólóan gyerekotthonokban élő gyerekeknek.

Szeretettel várunk Titeket csapatépítő tréningjeinken, ahol alkothattok, épülhettek és adományozhattok!

További infók  továbbá a facebook oldalunkon.

Kapcsolódó cikkek