Falfestés

Fémes hatású dekorfal arany törésvonalakkal

LiaColor_dekorfal_cyberlux_Látványterv

Egy dekorfal kiválasztásánál és megtervezésénél előfordul, hogy nem egy egyszerű és világos színt választunk, hanem valami egészen extrém színvilágot alakítunk ki. Ennél a falfelületnél a sötét színek domináltak és a berendezési tárgyak fontos szerepet töltöttek be a tervezésnél. Milyen alapanyagokat és eszközöket használtam? Itt részletesen leírom, milyen alapanyagokkal tervezhetsz, ha ehhez hasonló falat szeretnél dekorálni

Dekorglett Alapozó

Minden esetben a Casati Decorfondo alapozóját használom glettelt falakhoz. Ez az alapozó segít abban, hogy felületi feszültség nélkül kerüljön fel a következő réteg glettanyagod a falra. Ez azt jeleni, hogy bármivel festették a dekorfal festése előtt a faladat – legyen szó latex alapú, vagy diszperziós alapú falfestékről – nem fog visszaválni a glettanyagod, miután erre az alapozóra felviszed. A webáruházban beszerezheted. 10 nm-t tudsz lefesteni egy rétegben 1 liter Decorfondo alapozóval. Ne törekedj arra, hogy foltmentes legyen és egyenletes a felület, miután lefestetted a Decorfondo dekorglett alapozóval, hisz nem az a funkciója, hogy teljesen fedjen. Az a funkciója az alapozónak, hogy megtapadjon rajta a következő glettréteg.

Loggia Infinito Dekorglett

A Loggia Infinito egy fantasztikus dekorglett. Szemcsés állaga miatt nagyon jól stuktúrálható falon és könnyen tudsz vele dolgozni olyan felületeken is, melyen erősebb térhatású falat szeretnél létrehozni. Ezen a falfelületen a marmorinotools eszközeivel és glettvasaival hoztam létre a struktúrát. Nézz körül a webshopban és válogass kedvedre a felületképző eszközökből.

Díszítés fémes hatású fallazúrral és arannyal

Bármilyen metál hatást el tudsz érni egy kis Cyberlux díszítőanyaggal, mely kvarchomok tartalmú faldíszítő lazúr. A Cyberlux díszítőanyagok vizes bázisú festékekkel vagy színezőpasztával is színezhetők. Keverd be a kedvenc színeidet és a Marmorino szivacsaival vidd fel a faladra. Keverheted és össze is moshatod a színeket. A metál hatást el tudod érni ezekkel a festékekkel.

Arany törések a felületen

Arany porral kevert fallazúrral hoztam létre ezen a falon az arany vonalakat. Egy vékony ecsetre és egy fallazúrra lesz szükséged.

Ha workshopn vennél részt, úgy jelentkezz tanfolyamainkra itt: https://vintimage.hu/tanfolyamok/

Ha kivitelezést rendelnél Tőlem, úgy itt tudsz árajánlatot kérni: kun.lia@vintimage.hu

Szépeket!

Lia

Kapcsolódó cikkek