Egyéb kategória

Falfestő workshopjaim a SZEGLET Közösségi Térben

Szeglet közösségi tér falfestő workshop_vintimage.hu

A falfestő technikákat imádom átadni másoknak is. Örülök, amikor felcsillan a szemetekben az alkotói vágy és ott lesz egy produktum az alkotás végén, ami szemlélteti, mennyire fantasztikusakat tudtok létrehozni. Úgy, hogy előtte nem hittetek a kreativitásotokban. A falfestő workshopjaim ezért is kapnak egy olyan helyet, ahol világos, tágas térben, csak az alkotásra fókuszálva tudunk tanulni. A falfestő workshopjaim központi témája a loft beton glettelése, festése, valamint a struktúrált falak létrehozása.

A dekor falfestő workshopok témái

A falfestő workshopjaimon a legfőbb szempont, hogy átfogó képet kapj az anyagokról, technikákról és az egyedi stílusod kialakításához megismerj pár nélkülözhetetlen terméket. A célunk, hogy a workshop végén felismerd a különféle inspirációs képeken, milyen technikákkal készültek, mik a rétegrendek és hogy tudod azt önállóan elkészíteni. Ehhez a következőket tanuljuk meg a tanfolyamon.

Rétegrendek a dekorfal festésben

A legfontosabb a dekor falfestésben, hogy mivel alapozol, mivel dolgozol, hogyan glettelsz, mivel zárod a díszített felületet, stb.

  1. Az alapoktól indulunk. Tehát az alapozástól.
  2. A glettelés technikáját, glettelés anyagait ismerjük meg. Dolgozunk a Loft beton glett anyaggal, amivel látszó beton hatást hozunk létre.
  3. Dolgozunk dekorglettel, amivel struktúrált falat hozunk létre.
  4. Megtanulunk térbeli mintákat létrehozni a falon, stencilezük.

5. Megtanulunk puhább struktúr anyagokkal dolgozni, melyek könnyen formálhatók a felületen.

6. A mintázást stencilekkel végezzük el, melyeket itt szerezhetsz be.

7. Eddig színtelen, vagy fehér anyagokkal dolgoztunk a falon. A workshop legaktívabb része, a fallazúrokkal való ismerkedés.

8. A fallazúrokat színezhetjük, metál porokkal keverhetjük, felvihetjük szivaccsal, ecsettel, különféle mintázó eszközökkel.

Ha elnyerte tetszésed a workshop tematikája, nézd meg a tanfolyamaimat és jelentkezz, ha magad alakítanád ki a falad, vagy már festőként dolgozol, de egy ilyen innovatív faldekorációs technikát tanulnál.

Tanfolyamokra jelentkezés: https://vintimage.hu/tanfolyamok/

Falfestés megrendelés: +36302500351

Kapcsolódó cikkek