Bútorfestő tanfolyam kezdőknek

Vintimage Bútorfestő workshop borítókép
 • Vintimage alkotóműhely és shop
 • 2021.03.14.
 • vasárnap, 10:00 DE. - 3:30 DU.
 • +3630-250-0351

Workshop kapcsolat

Elérhetőség:

 • 16,500.00 Kezdő bútorfestő tanfolyam jegyek Elfogyott
Sorry, Event Passed

Jegyfoglalás

A jelentkezéssel elfogadom az Általános Szerződési feltételeket.
Tovább
Ft0
A részvételi szándékodat a regisztrációs díj befizetésével tudod megerősíteni (6000 Ft). A közleményben kérlek írd be workshop dátumát. Az összeget a következő számlaszámra utalhatod: OTP Bank, 11707000-22229092 Köszönjük! A Vintimage szorgos csapata.
Vissza
Hurrá! 🙂 Hamarosan találkozunk!

Bútorfestő tanfolyam kezdőknek

1094 Budapest, Berzenczey u. 16.

vasárnap, 10:00 DE. - 3:30 DU.
2021.03.14.

000000

Vintimage | Az alkotás innovációja

+3630-250-0351

info@vintimage.hu

https://vintimage.hu

További workshopjaink

Bútorfestő tanfolyam kezdőknek

1094 Budapest, Berzenczey u. 16.

vasárnap, 10:00 DE. - 3:30 DU.
2021.03.14.

PRINT

Szuper hangulatú, kiscsoportos, 4 fős bútorfestő tanfolyamomra hívlak. A bútormentés értékteremtés is. Fontos, hogy biztos alapokkal tudj átfesteni egy bútort, ami örömet, hosszan tartó eredményt biztosít Neked is. Ezért állítottam össze egy olyan tematikájú workshopot, ahol a bútormentés kezdeti fázisától egészen a díszítő technikákig, elmélettől a gyakorlatig bevezethetlek ebbe a csodálatos alkotó világba. Ha festettél már bútort, azért ajánlom, ha nem festettél még, akkor azért. 🙂 Van néhány érvem, miért érdemes elvégezni a tanfolyamot:

Mert a tanfolyam elvégzése után képes és magabiztos leszel, hogy egyedül nekiállj otthon bútoraid átvarázsolásának.

– Összegyűjtött tudásomat és tapasztalatomat szeretettel és a bútorfestés iránti alázattal adom át.
– Ha túl sokat olvastál a témával kapcsolatban és megkavarodtál, szintén szívből ajánlom a tanfolyamot. Nyugodtan gyűjtsd össze a kérdéseidet és hozd magaddal. Meg fogjuk válaszolni azokat a tanfolyamon.:)
– Fontos, hogy a mindennapi rohanás után megállj és létrehozz valami produktumot. A bútorfestés pont arra jó, hogy kikapcsoljon, felhőtlen örömet adjon és elvarázsoljon. Engedd bele magad az alkotásba! 🙂 Ígérem, minden szeretetemmel és tudásommal azon leszek, hogy Téged is beszippantson ez a csodálatos világ. 🙂
– Nem kell félned az alkotástól. Bátorítást és indítókulcsokat adok.

Ezen a bútorfestő workshopon megtanuljuk:

 • A festés előtti állapotfelmérést, a különféle felületű bútorok előkészítését a festéshez,
 • felületkezelési technikákat, hibajavításokat, bogártalanítási, szútalanítási módszereket, az ehhez szükséges anyagokat,
 • milyen felületre milyen alapanyag mehet,
 • eszközhasználatot,
 • A festési és díszítési technikákat; transzferálással, stencilezéssel.
 • Megtanuljuk a száraz ecset és a visszacsiszolásos antikolási technikákat.
 • Megtanuljuk a színátmenetes mintázást/stencilezést is.
 • A felület zárási technikák közül kiemelt figyelmet kap a waxolás és a waxolás technikája
 • Kitérünk a krétafestékekre: Melyiket mire használd, milyen típusú krétafestékek hogyan működnek. Mik a tapasztalataim, melyik megfelelőbb színátmenetekre, melyiket használd konyhabútor átfestésére, melyiket csempére, stb.

– A workshopon 4 forgalmazó krétafestékét próbálhatod ki, mindegyik vásárolható a shopban is. A tanfolyam napján 10% kedvezménnyel tudsz vásárolni a termékekből.
– Az oktatáson Home dekor fadeszkákon gyakoroljuk be az egyes technikákat, amiket természetesen hazavihetsz, hogy az otthonodat is szépítse a munkád.
– Ajándékba adok egy sámlit, vagy egy dobozt, amit lefesthetsz a nap folyamán, a megtanult antikolási és díszítési technikákkal. Természetesen, ezt az alkotást is hazaviheted.

COVID 19 biztonsági intézkedések

A TASZ tájékoztatását figyelembe véve, a workshopjaink kézműves foglalkozásoknak számítanak és gyakorlati oktatás zajlik nálunk, melyet online formában nem tudunk megvalósítani. Így a legnagyobb gondossággal betartjuk a biztonsági és higiéniai előírásokat, és a résztvevők létszámát 4 főben maximalizáljuk. Plexymaszkot és kesztyűt, valamint 1,5-2 méteres távolságot, minden eszköz fertőtlenítését mi biztosítjuk. Kérjük, ha inkább egyéni workshopon vennél részt, úgy jelentkezz nyitott műhelyünkre, vagy egyéni foglalkozásainkra és tanulj velünk ott.

Amit a kezdő bútorfestő tanfolyamon biztosítok:

 • összegyűjtött tudásom és tapasztalatom, a tanfolyam után egy jegyzetben is összefoglalva, amit továbbítok Neked e-mailben.
 • lelkesedésem és segítségnyújtásom az egyediség kialakításához,
 • a tanfolyamon természetesen használhatjátok a munkához szükséges eszközöket (ecsetek, szivacsecsetek, stencilek, festékek, lakkok, waxok).
 • a foglalkozáson közösen elkészített ajándéktárgyakat mindenki megtarthatja,
 • Szotyimogyicsokiropit biztosítok. Egy szendvicset hozhatsz magaddal a tanfolyamokra, de az a tapasztalatunk, hogy minden fiziológiai szükséglete megszűnik az embernek alkotás közben. 🙂

Amit hozhatsz:

 • kényelmes, laza váltóruha, ami nem baj, ha festékes lesz. Kötényt biztosítok. 🙂 (Én nem tudok úgy festeni, hogy ne legyen mindenem festékes, ezért magamból kiindulva biztatok másokat arra, hogy kényelmes és játszós ruhában alkosson. 🙂
 • jókedvet és nyitottságot.
 • Kapcsolatépítési kedvet. A bútorfestés útján elindulva olyan alkotótársakra találhatsz, akik a későbbiekben is támogatnak a bútofestésben, örülnek az alkotásoknak, megosztják egymással tapasztalataikat. Használd nyugodtan ezt a teret arra, hogy egy információbázis legyen a későbbiekben is. 🙂

Jelentkezés és bővebb információ: 

Amennyiben a jelentkezésre nyomsz, rögzítjük a jelentkezésed.

A tanfolyam részvételi díja: 16.500 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza:

 • 2 homedecor táblát, melyen megtanuljuk a visszacsiszolást és antikolás technikát. Megtanulunk waxolni  is ezeken az ajándéktárgyakon – amiket, természetesen, hazavihetsz.
 • Ajándékba adunk neked egy sámlit, amit lefesthetsz a megtanult technikákkal és hazavihetsz.
 • Jelentkezési szándékod a 6500 Ft-os regisztrációs díj átutalásával tudod megerősíteni, a tanfolyamon – amennyiben elégedett vagy a szolgáltatással, a fennmaradó 10.000 Ft-ot kell kifizetned – ezt kártyával és készpénzzel is megteheted, de az is megfelelő, ha előre átutaláod a teljes részvételi díjat.

A regisztrációs díjat, részvételi díjat az alábbi számlára várjuk:

Vojnovics-Kun Lívia:
Bank: OTP Bank
Számlaszám: 11707000-22229092

További információért keress minket bizalommal:

info@vintimage.hu, +36302500351

További képekért és tanfolyami emlékfotókért keresd facebook oldalunkat: https://facebook.com/vintimage