Bútorfestés

Előszoba előtte-utána

blog_bejegyzés_előszoba szekrény_lakberendezés_Vintimage.hu.png

Kedvenc témátok a tárolás és az optimális helykihasználás, hiszen a legtöbbünk ugyanazzal a problémával küzd: több a cuccunk, mint a helyünk… 😅

Ezen két módon lehet segíteni: egyrészről szelektálni, újrahasznosítani, eladni, elajándékozni a meglévő cuccokat, más részről a tárolókapacitást növelni valamilyen módon. Persze a kettő megfelelő arányú kombinálása a legcélravezetőbb, ha rendezett otthonra vágyunk.

blogcikk_kép_előszoba előtte_Vintimage.hu

Ebben az esetben a tároló kapacitást növeltük ezzel a csodálatos, enteriőrbe illeszkedő beépített szekrénnyel. Különlegességét tovább emeli, hogy Linvea rendszerrel festettük, majd a Cyberlux fémes hatású dekorfestékkel, amit általában falfestéshez használunk fallazurként, került befejezésre a színezés két rétegben. Végül pedig két réteg lakkal fedtük, ezzel biztosítva a tartósságát.

blogcikk_kép_előszoba utána_Vintimage.hu

Így a szekrény most kvázi háztartási helyiségként új otthont nyújt a létrának, összecsukható székeknek, a felmosó vödörnek, felmosó mopnak, gardróbként pedig a cipőknek, kabátoknak.

Ha magad is felfrissítenéd a meglévő bútoraidat, akkor válogass webshopunk bőséges festék és festő kiegészítő kínálatából, vagy kérd segítségünket kivitelezőként!

Ha a lakberendezési kérdések eldöntése nem megy egyedül, kérd lakberendezőnk segítségét!  Legyen az otthonod egy olyan hely, ahol szívesen időzöl, és amelyben jól érzed magad!

További ötletekért, információkért,kedvezményekért iratkozz fel hírlevelünkre ide kattintva!

Nagyon jó alkotást és gyönyörű konyhabútort kíván neked,

a Vintimage csapata

Iratkozz fel heti hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülhess dekorfal és bútorfestő workshop időpontjainkról, ingyenes szakmai rendezvényeinkről, dekorfestéshez kapcsolódó legfrissebb tartalmainkról!

Feliratkozásoddal, engedélyt adsz nekünk arra, hogy e-maileket küldjünk termékeinkről, exkluzív akcióinkról és különleges eseményekről. Hozzájárulásod azonban bármikor visszavonhatod az e-mailekben található leiratkozási linkre kattintva.

Kapcsolódó cikkek