HISZÜNK

AZ ALKOTÁSBAN.

Hiszünk benne, hogy alapvető emberi szükséglet az alkotás és a harmóniában élés. A környezetünk jelentős hatással van a hangulatunkra, a mentális jóllétünkre. Vállalkozásunk alappiléreit pont ezek az emberi szempontok határozzák meg.
Így alakult az évek során, hogy sok-sok területet összefogva, családi vállalkozásunk az alkotás, teremtés csodájával kezdett foglalkozni. Szívünket-lelkünket találod a munkáinkban. Maximalizmusunkat, precizitásunkat az alábbi területeken is ajánljuk szívből!

WORKSHOP

Workhopjainkon bútorfestés, és dekorfalfestés áll a központban.

KONYHABÚTORFESTÉS

Tanulj tőlünk, vagy bízz meg minket a festési feladattal.

EGYEDI MEGBÍZÁSOK

Egyéni megbízások esetén átvarázsoljuk a falaidat, csempédet, bútoraidat festéssel, bontás nélkül, vagy egyedi asztalos munkával.

WEBSHOP

Webshopunkban általunk kipróbált és kiválónak talált festékeket, kiegészítőket, festő eszközöket találsz.

dekorfalfestés_dekorfal_márvány_faldekoráció_festés_Vintimage.hu

Dekorfal tervezés és festés

Számomra a dekorfal festés gyakorlatias művészet. Benne van a művészi emelkedettség és a gyakorlatiasság egyaránt, harmóniában.

Az alkotás számomra olykor gyógyulás, olykor önkifejezés, az energiáim, a szeretetem lenyomata a falon. Benne van minden kíváncsiságom, diadalom és bukásom. Ecsetért nyúlok, amikor fáj, amikor ürességet érzek és akkor is, amikor a teljesség megélésének mámorában úszom.

Egyedi kéréseddel keress bátran emailben, amiben leírod a feladatot néhány mondatban, a kivitelezés helyszínét, a festendő fal méretét. Kérlek, csatolj néhány képet is a jelenlegi állapotról. Ezután néhány munkanapon belül fel fogom venni veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Ha még bizonytalan vagy, kezdd itt:

 • Olvasd el a blogbejegyzéseimet a témában
 • Gyere el a dekorfalfestő workshopjaimra
 • Nézd meg a referenciáimat
 • Vagy kérj árajánlatot és festesd meg velem az egyedi dekorfalad!

Konyhabútor festés

Teljes körű konyhabútor festése, felújítása, egyedi bútor tervezése és készítése, egyéb asztalos munkák

 

15 évnyi tapasztalatunk van abban, hogy a legjobb minőségű festékeket, építőanyagokat kombinálva, a legegyszerűbb megoldásokkal újítsunk fel egy konyhát.

 

A konyhabútor felújítása általában hozza magával a pult feletti falfelület felújításának igényét is, így komplexen vállaljuk mind a konyhabútor, mind a pult feletti felület felújítását, de igény esetén a konyhabútor javítását, a munkapult cseréjétfőzőlap-mosogató tálca beépítését, egyedi polcok gyártását, meglévő bútorok funkcióváltását, átépítését.

konyhabútor festés_kivitelezés_felújítás_asztalos munkák_előtte utána_Vintimage.hu
bontás nélküli felújítás_vízálló festés_fürdőszoba felújítás_Vintimage.hu

Bontás nélküli felújítás

A bontás nélküli felújítás csodálatos lehetőségeket teremt arra, hogy viszonylag alacsony költségvetésből is szép, egyedi tereket alkossunk. Sok esetben, jellemzően a befektetési jellege miatt, üzlethelyiségek, szálláshelyek, eladásra, vagy kiadásra szánt ingatlanok felújításának eszköze, hiszen viszonylag gyorsan, költséghatékonyan hozhatunk létre értéknövelő változásokat. Ilyen kivitelezési szolgáltatásunk például a:

         Csempe felületek bontás nélküli felújítása, festése (konyha, fürdőszoba),

        Vízálló dekor falfelületek készítése (konyhapult fölé, fürdőszobába),

        Mikrocement felületek képzése, színezése,

 

de festhetünk fa, fal, csempe, padló felületeket, szanitereket (mosdót, kádat), akár még villanykapcsolót, vagy dekortárgyakat is (kaspókat, vázákat), kültéri homlokzatot, vagy a garázs járófelületét.

Jó állapotú kisbútorok festése

felújítása, díszítése

Ha örököltél egy bútort, vagy csak nem tetszik már a régi és felfrissítenéd, van egy kép a fejedben arról, hogy milyen stílusban és színekben tudnád elképzelni, akkor fordulj hozzánk bátran, szívesen átfestjük neked.

Rengeteg bútorfestő technika és kiegészítő közül válogathatsz, a szakértelmet mi biztosítjuk hozzá: képek, feliratok transzferálása, stencil használata, különféle paszták, 3D effektek használata, krétafesték használata pasztákkal, effektekkel.

Azt kérlek vedd figyelembe, hogy jó állapotú bútorok festését vállaljuk csak, restaurálást nem vállalunk.

Amiben még hozzánk fordulhatsz, azok az: 

       Ajtók, ajtótokok festése,

           Lakberendezési tárgyak kreatív felhasználása.

egyedi bútor felújítás_kivitelezés_festés_Vintimage.hu
alkotóműhely_workshop_alkotás_Vintimage.hu

Alkotóműhely

 • Ingyenes termékbemutatók
 • Kreatív workshopok
 • Alkotó táborok
 • Nyitott műhely
 • Rendezvények
 • Lakberendezési tanácsadás
 • Szakmai tanácsadás a festékekről és a festéshez szükséges eszközökről

Lakberendezési tanácsadás

Ha elakadtál a felújítás során, vagy azt sem tudod, merre indulj, nagyon nagy segítség lehet akár egy órányi szakértői támogatás is. Felújítanád a konyhád, fürdőszobád, de nem tudod eldönteni a színét? Attól félsz, hogy a bátrabb döntésed csak ront majd az összképen?

Engedd, hogy lakberendezőnk az általad megadott információk alapján felkészüljön és támogasson a döntéseid meghozatalában, egy olyan terv, vagy feladatlista elkészítésében, ami segítségével lépésekre bontható a felújítási feladat.

A tanácsadást követően tudni fogod, hogy merre indulj, vagy merre haladj tovább az egyedi igényeidtől függően.

A tanácsadás díja 20 000 Ft/óra

konyha_látványterv_lakberendezési tanácsadás_Vintimage.hu