Csapatépítés, Dekorfal

2024 legizgalmasabb csapatépítő programja

csapatépítő training blogcikk vintimage.hu

Na jó, ez persze a mi szubjektív véleményünk, de olvasd végig a cikket és fogadok, Te is belátod, hogy igazunk van! :)

Jelentkezz 2024 legkreatívabb csapatépítő tréningjére a Vintimage szervezésében és készítsen csapatod közösen egy fantasztikus dekorfalat akár az irodátokban, hogy aztán mindennap emlékeztessen benneteket a közös alkotásra, akár jótékony céllal!

  1. Kreatív kikapcsolódás: A dekorfalfestés egy kiváló lehetőség a kreativitás kibontakoztatására és az ötletek szabad áramlásának támogatására. Ez a program segít megnyitni a csapat kreatív energiáit, ami hosszú távon friss és innovatív gondolkodásmódot eredményez.
  2. Csapatépítés kreatív környezetben: A dekorfalfestés nem csak egy egyszerű tevékenység, hanem egy kreatív környezetet teremt, ahol a csapattagok könnyen kommunikálhatnak és együtt dolgozhatnak. A közös alkotás folyamata erősíti a csapatmunkát és az együttműködést.
  3. Egyedi csapatkép kialakítása: A festés során a csapat tagjai kialakíthatják saját egyedi csapatképüket. Ez nem csak emlékezetes, de erősíti a csapatszellemet és összetartozás érzését. A dekorfalfestés révén a csapat tagjai valódi kifejező művészekké válnak.
  4. Személyre szabható élmények: A dekorfalfestés programunkat személyre szabjuk a céged egyedi igényeihez és céljaihoz. A csapatodnak lehetősége lesz kiválasztani a saját stílusát és témáját, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kihívást.
  5. Inspiráció a mindennapokra: Az elkészült dekorelemek nemcsak a céges helyiségeket szépítik majd, hanem az alkotásokból fakadó inspiráció hosszú távon is hatással lehet a mindennapi munkavégzésre. A festés során megélt pozitív élmények fokozzák a munkakedvet és az együttműködést.
  6. Tartós emlék és vonzó visszajelzés: A dekorfalfestés során elkészített alkotások nem csak a munkahelyet díszítik, hanem tartós emlékeket is teremtenek. Az elkészült művek mindig emlékeztetni fognak a csapat összetartására és az együtt megélt kreatív élményekre. A végeredményeket nézve mindenki büszke lesz a közreműködésre, ami hozzájárul a pozitív vállalati kultúrához.

Egyedi körülményeket teremtünk a csapatépítő tréningeken és a vállalat igényeire és csapatszükségletekre reagálunk a Vintimage programokkal. Épp ezért nem létezik két egyforma tréning és két egyforma eredmény sem. Mindig “egyénre” szabott koncepció alapján dolgozunk szervezetpszichológusunk vezetésével.

Kérdezz tőlünk, találkozz velünk, tervezzük meg együtt a folyamatot, melyben beindíthatjuk a várt csoportdinamikai mechanizmusokat!

Lépj velünk kapcsolatba itt!

Nézd meg a csapatépítésről szóló Tiktok videónkat!

Örömteljes alkotást kíván Neked

a Vintimage szorgos csapata.

Iratkozz fel heti hírlevelünkre,

hogy elsőként értesülhess dekorfal és bútorfestő workshop időpontjainkról, ingyenes szakmai rendezvényeinkről, dekorfestéshez kapcsolódó legfrissebb tartalmainkról!

Feliratkozásoddal, engedélyt adsz nekünk arra, hogy e-maileket küldjünk termékeinkről, exkluzív akcióinkról és különleges eseményekről. Hozzájárulásod azonban bármikor visszavonhatod az e-mailekben található leiratkozási linkre kattintva.